Багатозначні біноміальні лічильники - Борисенко, А. А.; Протасова, Т. А.; Протасова, Е. А.; Сидоренко, В. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У статті розглядаються багатозначні Біноміальні лічильники. Наведено теоретичні основи формування багатозначного біноміального числа, алгоритм багатозначної біноміальної лічби і практична реалізація. Представлена структурна схема багатозначного біноміального лічильника імпульсів з заданими параметрами