Зменшення часу аналого-цифрового перетворення - Сидоренко, А. С.; Бондаренко, А. Ф. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
В роботі пропонується принцип побудови і алгоритм функціонування структури, що здійснює операцію аналого-цифрового перетворення, на основі паралельного з’єднання АЦП. Реалізація запропонованого рішення не потребує використання дорогих швидкодіючих АЦП і дозволяє скоротити затримку між моментом вибірки та отриманням даних на виході перетворювача в порівнянні з АЦП конвеєрного типу