Експериментальне дослідження тонкої моторики рук за допомогою цифрового графічного планшета - Селиванова, К. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У роботі запропонована методика оцінки тонкої моторики рук за допомогою виконання ряду послідовних тестів на графічному планшеті бездротовим пером. Це представляє собою додатковий діагностичний критерій визначення на ранніх стадіях таких рухових розладів, як тремор, професійні дискінезії, писальний спазм