Аналіз динамічної похибки вимірювання середнього значення частоти серцевих скорочень - Кипенский, А. В.; Куличенко, В. В.; Томашевский, Р. С.; Демидова, Е. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У статті представлено аналіз динамічної похибки вимірювання середньої частоти серцевих скорочень за методом «ковзаючого середнього». Основна увага приділяється можливим рішенням для зменшення динамічної похибки при вимірюванні середнього значення частоти серцевих скорочень