Моделювання інтегральної системи імпульсно-фазового керування тиристорним випрямлячем - Рябенький, В. М.; Мишустов, В. П. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Пропонується структура системи імпульсно-фазового управління із стійкістю до коливань частоти напруги мережi. Отримано результати моделювання даної системи