Ідентифікації індуктивно-ємнісного перетворювача з виходом на постійному струмі - Денищик, С. С.; Ткачев, Р. Ю.; Глушко, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Вирішується задача параметричної ідентифікації ідуктивно-ємнісного перетворювача з виходом на постійному струмі. Запропонован метод параметричної ідентифікації, що базується на використанні математичного апарату ланцюгових дробів