Разработка технологического процесса по утилизации и термохимической деструкции твердых пластмассовых (пленочных) отходов группы СН - Чунихина, Л. Н.; Устинова, Н. Д.; Макаренко, В. В.; Пархоменко, В. В.; Райко, В. Ф. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
При введені нового технологічного процесу термохімічної деструкції вирішується питанняорганізованої утилізації твердих пластмасових відходів, що значно покращує санітарний станміст та селищ України.