Проблемы защиты нагревательной аппаратуры от коррозии - Шалыгина, О. В.; Бровин, А. Ю.; Миронова, Г. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
В даній роботі розглянуті проблеми захисту сталевих баків побутової нагрівальної апаратуривід корозії. Наведені переваги захисних скло емалевих покриттів та особливості технологічногопроцесу виробництва водонагрівачів із емальованими внутрішніми баками. Данахарактеристика причин виникнення корозійних процесів та способів захисту сталевихємностей від корозії