Электрогидроимпульсная штамповка глубоких листовых деталей с локальными элементами большой кривизны - Жовноватюк, Я. С.; Князев, М. К.; Мараи, М.; Беспалый, В. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Виконано аналіз деформування листової заготівки під час її виготовлення способомелектрогідроімпульсного штампування (ЕГШ). Проведено експериментальне дослідженняможливості застосовування різних спеціальних технологічних способів для глибокогоштампування-витягування та калібрування локальних елементів способом ЕГШ.Сформульовано рекомендації із застосовування розглянутих спеціальних технологічнихспособів