К вопросу о выборе марки волокон для упрочнения листовых металлокомпозитов, формируемых импульсным методом - Коробко, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Проведено аналіз дроту із високожароміцних металів і сплавів на їх основі для зміцненнякомпозиційних матеріалів з металевими матрицями, які використовуються для виготовленнятонкостінних насадків соплових блоків ракетних двигунів. Показано, що у якості армуючиволокон доцільно використовувати відпалений вольфрамовий дріт марки ВР27ЗВП.