Извлечение жиров из отработанного адсорбентапроизводства пищевых растительных масел перколяционным методом - Мольченко, С. Н.; Савус, А. А.; Демидов, И. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
В статті наведено результати досліджень вилучення жирів із відпрацьованих адсорбентіввиробництва харчових рослинних олій за допомогою абсолютного етилового спиртуперколяціонним методом.