Системне оцінювання екологічної безпеки проектованих промислових об’єктів - Статюха, Г. О.; Абрамова, А. О.; БойкоТ, В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Досліджені питання системного оцінювання екологічної безпеки. Розроблено методсистемного оцінювання екологічної безпеки при проектуванні промислових об’єктів, щоскладається із системи індексів оцінювання впливів на навколишнє середовище та моделіоцінювання екологічного ризику.