Влияние внешних факторов на структуру иожидкости беременных - Лепехина, А. С.; Новиков, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Досліджено вплив музики в стилі "рок" і випромінювання стільникового телефону на станбіологічної рідини вагітних жінок з нормальним плином вагітності й при погрозі їїпереривання. Оцінка стану біологічної рідини проведена з використанням індикатриссвітлорозсіювання сечі.