Збільшення швидкості руху пасажирських поїздів напередодні чемпіонату ЄВРО 2012 - Супрун, А. В.; Шумик, Д. В.; Северін, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Дана стаття присвячується удосконаленню існуючого руху пасажирських поїздів на ділянціПолтава - Красноград - Лозова. Описані етапи поліпшення швидкості руху поїздів, підвищенняшвидкості і безпеки прямування, а також поліпшення плавності і комфортності їзди.