Внедрение BI решений в CRM системы - Касилов, О. В.; Медяник, П. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Стаття присвячена «Бізнес-аналізу» і його значенням в системі управління взаємовідносинамиз клієнтами. Описуються підхід в реалізації та специфіка концепції бізнес-аналітичних рішеньдля системи управління взаємовідносинами з клієнтами у важкій промисловості.