Особливості та проблеми функціонування автомобільного ринку в Україні - Бондаренко, А. І.; Кривоконь, О. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Проаналізовані обсяги продажу легкових автомобілів в Україні, приведена структура продажуавтомобілів по класах, за ціною, визначений середній вік парку легкових автомобілів, щоексплуатуються, приведена структура наповнення українського ринку автомобілями,географічна структура імпорту до України легкових автомобілів, а також визначені причинидомінування імпорту