Досвід впровадження принципів сталого розвитку в підготування фахівців з вищою освітою - Джигирей, І. М.; Складанний, Д. М.; Шахновський, А. М.; Cтатюха, Г. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Представлено результати впровадження концепції сталого розвитку в програми підготуванняфахівців у НТУУ «КПІ». Проаналізовано місце майбутнього фахівця в ухвалюванні рішень щодо економо-еколого-соціальної сталості. Представлено варіанти начальних дисциплін дляпідготування фахівців та показано їхню загальну структуру