Методы последовательной компенсации искажений в древовидных алгоритмах случайного множественного доступа - Хуссейн, Я. Т.; Тур, Б. С.; Поповский, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Дана робота присвячена аналізу метода послідовної компенсації викривлень, який відноситьсядо випадкових методів багато станційного доступу. В даній статті розкрите загальнефункціонування древовидних алгоритмів. Також представлена модель каналу, описанаполіномом Вольтерра.