Особенности формирования показателя качества при изготовлении пластмассовых изделий - Иевлев, Е. В.; Сотник, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
У даній роботі розглядається процес формування якості при виготовленні пластмасових виробів,розроблений граф перетворення показників якості в технологічних процесах, представленірозрахункові співвідношення сумарної погрішності показника якості і коефіцієнтаперетворення.