Корреляционный метод декодирования таймерных сигнальных конструкций - Хомич, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
У роботі проведено дослідження кореляційного метод удекодування сигнальних конструкцій зенергетичною віддалю меншою тривалості елемента Найквіста. Визначена величина впливукорельованих завад на таймерні сигнальні конструкції. Отримано нові аналітичні виразирозрахунку коефіцієнтів для синтезу надлишкових кодових слів таймерних сигнальнихконструкцій через величину коефіцієнта кореляції