Транспортные технологии как объект диагностирования - Горяинов, А. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Визначені межі транспортної технології. Виділені основні групи факторів моделі транспортноїтехнології.