Проблема мобільного збереження та транспортування водню - Внукова, Н. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
В статті розглядаються питання застосування водню в енергетичних цілях, як палива. Проблеми таметоди його збереження в зв’язаному стані і транспортуванні. Надано характеристику п’яти видівпаливних елементів