Оцінка силового режиму штампування у закритому штампі деталей типу фланців - Євстратов, В. О.; Левченко, В. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Стаття присвячена оцінюванню силового режиму штампування у закритому штампі деталей типуфланців.