Экспериментальные исследования режимов кузнечной протяжки заготовок с обкаткой в комбинированных бойках - Кухарь, В. В.; Василевский, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Розроблено та реалізовано методику експериментальних досліджень формозміни і силовихпараметрів при протягуванні заготовок з обкатуванням по діаметру в комбінованих бойках.Установлено закономірності зміни силових параметрів, геометричних характеристик та оптимальнірежими деформування заготовок при протягуванні обкатуванням у комбінованих бойках з різнимивеличинами обтискань і кутів кантувань заготовок навколо поздовжньої осі.