Совершенствование развития высоких технологий в машиностроении в свете ресурсосбережения и эгнергоэффективность - Мовшович, А. Я.; Кочергин, Ю. А.; Резниченко, Н. К. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У статті порушені питання вдосконалення високих технологій, що вимагають розробки ідослідження на сучасному етапі розвитку машинобудування. Показана область їх раціональногозастосування та шляхи реалізації в діючому виробництві.