Концепция повышения эффективности управления цепями поставок - Потаман, Н. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Проведено аналіз у сфері підвищення ефективності управління ланцюгами постачаньпродукції. Виділено недоліки існуючої системи розподілу продукції з використанням ланцюгівпостачань