Рациональные температуры при шлифовании некоторых наплавленных и напыленных на рабочие поверхности деталей сталей, сплавов и химических соединений - Чумаченко, Т. В.; Клименко, Н. Н.; Лебедев, В. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
У статті розглянуто закономірності зміни фазово-структурного стану наплавленого або напиленого шару на робочих поверхнях деталей машин в залежності від температури шліфування