Реализация задач удаленных издательских систем с помощью системы управления виртуализацией ovirt - Левыкин, И. В.; Андронова, Е. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Запропоновано рішення основних проблем віддалених видавничих систем за допомогою системи керування віртуалізацією oVirt та систем доставки програм до віддалених клієнтів. Також було проведено порівняння продуктивності системи на фізичному та хмарному серверах.