Сравнительный анализ международной законодательной базы в сфере защиты персональных данных - Король, О. Г.; Огурцов, В. В.; Евсеев, С. П. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Розглядаються основні положення законодавчих актів у сфері захисту персональних даних країн Євросоюзу, США та СНД. Проводиться аналіз основних джерел загроз конфіденційності та цілісності баз персональних даних, переваги і недоліки, як міжнародної законодавчої системи,