Модель выбора оборудования проектного офиса в условиях нечеткой информации - Кононыхин, А. .С.; Петренко, Ю. .А.; Нефёдов, Л. .И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
У статті розроблена модель вибору обладнання проектного офісу, що дозволяє на основі аналізу вимог, пропонованих до оснащення офісу, підвищити продуктивність, ергономічність і безпеку праці співробітників з урахуванням кількісних і якісних критеріїв залежно від функціонального призначення робочих місць