Моделирование функционирования транспортной сети после изменения ее параметров - Лобашов, А. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Представлено підхід до моделювання транспортних потоків, який дозволяє оцінити результатизаходів щодо удосконалення транспортної мережі міста