Концепція розвитку транспортної схеми м. Чугуєва - Линник, І. Е.; Никитенко, Ю. В.; Сосіпатров, А. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Висвітлюються основні проблеми, що існують у транспортній сфері м. Чугуєва, окреслені глобальні стратегічні цілі розвитку транспортної схеми і намічені першочергові заходи її розвитку.