Оценка структурно-функциональной значимости элементов в информационных системах экологического мониторинга - Доронина, Ю. В.; Рябовая, В. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
У статті розглядається метод оцінки структурно-функціональної значущості елементів інформаційної системи екологічного моніторингу з врахуванням вимог, які виникли в процесі її функціонування