Кінетичні дослідження та моделі отримання азотовмісних похідних жирних кислот як перспективних інгібіторів корозії для розробки нафтогазо- вих родовищ - Діхтенко, К. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Розроблено математичну і кінетичну моделі амідування моноацилгліцеринів етилендіаміном. Розра-ховано та оцінено константи швидкостей та термодинамічні параметри реакції амідування моноацилгліцеринів етилендіаміном та запропоновано механізм реакції амідування