Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу - Литвиненко, О. А.; Куниця, К. В.; Левчук, І. В.; Гладкий, Ф. Ф.; Кіщенко, В. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Визначено органолептичні, фізико-хімічні та структурні показники продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Запропоновано сферу їх застосування.