Дослідження особливостей позначень граничних виконавчих розмірів на робочих кресленнях дюймової системи вимірів - Васильєв, А. В.; Попов, С. В.; Одринський, О. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Наведені результати досліджень особливостей використання граничних виконавчих розмірівдюймової системи вимірів, що застосовується при конструюванні і позначенні граничнихрозмірів на робочих кресленнях деталей для можливості у подальшому використанні дляремонту або експлуатації.