Раціональна організація руху на маршрутах міського пасажирського транспорту - Лежнева, О. І. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Запропоновано новий підхід з оптимізації перевезень пасажирів у містах, який дозволяє знизитиступінь транспортного стомлення пасажирів, скоротити час очікування транспортного засобу назупинках маршруту і час пересування на основі вибору раціональної форми організації руху.