Прогнозирование нечетко заданного временного ряда - Головко, В. А.; Раскин, Л. Г.; . Хазим.Ямен, (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Розглянуто задачу прогнозування часового ряду. Побудована регресійна модель ряду іописана технологія його прогнозування для випадку, коли спостереження задані нечітко.