Математична модель оптимізації вартості і терміну управління багатономенклатурними запасами - Маркозов, Д. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Розроблена математична модель оптимізації управління багатономенклатурними запасами вумовах невизначеності. Демонструється, що використання даної моделі дозволяє одночасноскоротититермін виконання робіт та мінімізувати загальну вартість проекту, а отже підвищитиефективність роботи підприємства.