Разработка веб-сервиса для предоставления услуг хранения данных - Марин, В. О.; Шатовская, Т. Б. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
В даний час розвинутий ринок мобільних технологій, і багато розробників мобільнихдодатків зустрічаються з проблемою зберігання даних із додатків в мережі. У цій роботі мипредставляємо структуру системи для зберігання безлічі даних для різних додатків.