Вдосконалення механізму регулювання митної брокерської діяльності в Україні - Коробкова, О. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
У статі розглядається механізм регулювання митної брокерської діяльності, визначеннізаходи контролю. Внесені пропозиції щодо вдосконалення регулювання митної брокерськоїдіяльності.Доведено важливість змінення механізму регулювання посередницької діяльності митногоброкера, в умовах загального підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності суб'єктівринку й країни в цілому.