Оператор Гаусса стосовно до підсумовування розбіжних степеневих рядів - Сухорольський, М. А.; Івасик, Г. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Досліджено підсумовування розбіжних степеневих рядів методом Вейєрштрасса-Гаусса,сформульованого з використанням оператора усереднення з ядерною функцією Гаусса.Показано, що степеневий ряд мероморфної функції може бути підсумований цим методом замежею круга збіжності.