Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів - Кіщенко, В. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Викладено результати досліджень жирнокислотного, ацилгліциринового і стеринового складу тавмісту транс-ізомерів ненасичених жирних кислот в природних і модифікованих оліях та жирах.Запропоновано схему комплексного підходу до ідентифікації олій та жирів та виявлення їхньоїфальсифікації.