Влияние растворов солей и замораживания-оттаивания на содержание метгемоглобинов А и F - Тимченко, Н. Н.; Пих, Л. А.; Новикова, В. Е. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Проведено дослідження впливу розчинів солей і заморожування-відтаювання на вмістметгемоглобінів A і F.