Аналитический анализ антенной системы для лечения эндометрита животных - Думанский, А. .В.; Михайлова, Л. .Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Проведені теоретичні дослідження за визначенням геометричних параметрів і діаграмиспрямованості конічної антенної системи міліметрового діапазону довжин хвиль для лікуванняендометриту тварин великої рогатої худоби.