Медицинская информационная система диагностики группы риска инсульта - Жемчужкина, Т. .В.; Носова, Т. .В.; Шаровская, О. .В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
асних технологіях. – Х: НТУ «ХПІ», – 2013. - № 70 (1043). – С.100-105 . – Бібліогр.:14 назв.Дана стаття присвячена питанням розробки медичної інформаційної системи для збору,зберігання, обробки та аналізу даних пацієнтів групи ризику інсульту, як універсального«інструменту» для накопичення, зберігання та, аналізу всіх відомостей про звернення пацієнта замедичною допомогою, а також прогнозування вірогідності виникнення інсульту. Система, щорозроблюється, може використовуватися в різних медичних установах.