Методичні основи навчання та контролю знань студентів з теоретичної механіки з використанням тестових технологій - Мисник, Л. Д. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Представлена методика автоматизованого навчання і контролю знань студентів з теоретичної механіки відповідно до умов кредитно-модульної системи організації навчального процесу, яка може стати основою для створення типової методики проведення навчального процесу в середовищі автоматизованих систем навчання