Анализ и профилактика профессиональных заболеваний на предприятиях металлургической и горно- химической промышленности - Сакун, Н. Н.; Москалюк, И. В.; Шуляк, Н. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Проведено дослідження по розробці комплексу гігієнічних і медичних заходів по оптимізації профілактики професійних захворювань у осіб, які працюють в металургійному та гірничо-хімічному виробництвах.