Биофизическое обоснование по применению электро-магнитного излучения для уничтожения вредителей урожая садовых культур - Дубик, В. М.; Михайлова, Л. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Обґрунтовано біофізичний вплив інформаційного електромагнітного поля для знищення шкідників врожаю садових культур