Ethernet та промислові мережі реального часу - Заячук, Я. І. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У статті розглядається питання перспективності використання стандартів Real-Time Ethernetдля передачі даних в мережах реального часу. Висвітлено переваги мереж Ethernet передтрадиційними польовими шинами, даний огляд основних стандартів RealTime Ethernet,специфіки їх використання, можливостей